Matematik

Andengradsligning

21. september 2010 af Cookiecake (Slettet) - Niveau: B-niveau

Jeg har fået svarene på en andengradsligning
x1=10, x2=-5

Hvordan kommer jeg videre herfra, for at finde andengradsligningen altså ax^2+B^2+C=0?

Har sygt meget brug for hjælp (: 


Brugbart svar (0)

Svar #1
21. september 2010 af JKaram (Slettet)

Det kan du ikke.

Karam


Brugbart svar (0)

Svar #2
21. september 2010 af kieslich (Slettet)

Du mangler et punkt eller oplysning om a.


Skriv et svar til: Andengradsligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.