Matematik

Tjek-diverse

21. september 2010 af sweeti14 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej :) Jeg har lige lavet nogle opgaver som jeg ekstremt gerne vil have tjekket igennem. Og den allersidste opgave vil jeg gerne have hjælp til, for jeg kan altså ikke huske hvordan man gør.

Jeg har vedhæftet en fil med opgaver + udregninger.

Jeg håber der er en der vil hjælpe mig.

På forhånd tak

Vedhæftet fil: mat.doc

Brugbart svar (0)

Svar #1
21. september 2010 af PoKulaKi (Slettet)

I 4a) har du glemt et minus, det giver -8x-2

Hele vejen igennem bruger du biimplikationer hvor du mener lighedstegn.

i 11a) bruger du at √(a+ b)=√a+√b, det kan man ikke. du skal ligge dem sammen under kvadratroden √(9+16) = √25 =5

i 25c) bruger du biimplikationspilene rigtigt, men du glemmer et minus på 6tallet ved tredje biimplikation. 

i den sidste regner du den procentvise ændring fra et år til det næste ved at trække årets værdi fra det næste års værdi og dividere med årets værdi.

fx den procentvise ændring fra 1992 til 1993: ((værdi1993)-(værdi1992))/(værdi1992)

jeg har ikke tjekket alle opgaverne, så der kan sagtens være flere fejl.


Skriv et svar til: Tjek-diverse

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.