Matematik

Brugt bil ...

22. september 2010 af Ukendtkurder (Slettet) - Niveau: 8. klasse

En brugtbilhandler må sælge en gammel Fiat med et tab på 820 kr.

Salgsprisen var 14.520 kr.

Hvad havde han selv givet for bilen ?

Hvor mange procent udgjorder tabet af købmandsprisen ? ( helt tal )  


Brugbart svar (0)

Svar #1
22. september 2010 af lystig (Slettet)

prøv selv at fortælle hvad du vil gøre


Svar #2
22. september 2010 af Ukendtkurder (Slettet)

 Hmm....... 

Hvad havde han selv givet for den = 820 + 14,520 = 834,52

PROCENT = 83,452 % 


Brugbart svar (1)

Svar #3
22. september 2010 af mette48 (Slettet)

Forventet pris - tab = salgspris

købmandspris*%/100=tab

sæt tallene ind og løs ligningerne


Svar #4
22. september 2010 af Ukendtkurder (Slettet)

 Okay, tusind tak mette :))


Svar #5
22. september 2010 af Ukendtkurder (Slettet)

 Hvad er forventet prisen  ?


Svar #6
22. september 2010 af Ukendtkurder (Slettet)

 ?


Brugbart svar (0)

Svar #7
22. september 2010 af Almass (Slettet)

En brugtbilhandler må sælge en gammel Fiat med et tab på 820 kr.

Salgsprisen var 14.520 kr.

Hvad havde han selv givet for bilen ?

Hvor mange procent udgjorder tabet af købmandsprisen ? ( helt tal )

Du skal sige:

14.520 kr. - 820 kr. = og hvis det så giver noget med 608 eller noget andet skal du bare afrunde til det nærmeste hundrede.


Brugbart svar (0)

Svar #8
22. september 2010 af mette48 (Slettet)

forventet pris, er den pris brugtbilsforhandleren havde regnet med at få for bilen


Svar #9
23. september 2010 af Ukendtkurder (Slettet)

 men der står jo ikke hvad den forventede pris er ...


Brugbart svar (0)

Svar #10
23. september 2010 af Almass (Slettet)

Du skal ikke finde den forventede pris, det bare ekstra hvis du laver det. du skal bare minusse dem med hinanden og så har du svaret.


Brugbart svar (0)

Svar #11
13. september 2011 af safis58c (Slettet)

forstår ingen ting!!!:-/


Skriv et svar til: Brugt bil ...

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.