Fysik

Bestemmelse af værdi

22. september 2010 af Karldenstore (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej alle derude! :D

Jeg har følgende forskrift:

L=0,2 m/s^2 * T^2

og følgende formel

T=2*π*(kvadratroden af(L/g))

Jeg skal nu bestemme en værdi for g vha. formlen og ligningens hældningskoerfficient. Jeg SKAL starte med at omskrive ligningen til L som funktion af T^2.

HJÆLP!


Brugbart svar (0)

Svar #1
22. september 2010 af Jerslev (Slettet)

#0: Start med at sætte i anden på hver side af lighedstegnet.


Svar #2
22. september 2010 af Karldenstore (Slettet)

Får l til at være

L=(g*t^2)/(4*π^2)

Hvordan bestemmer jeg en værdi af g?


Brugbart svar (0)

Svar #3
22. september 2010 af Jerslev (Slettet)

#2: Det er vist rigtigt nok.

Nu kan du indsætte din L = 0,2m/s^2 * T^2 og reducere.


Svar #4
22. september 2010 af Karldenstore (Slettet)

Det kan jeg ikke helt følge :(


Skriv et svar til: Bestemmelse af værdi

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.