Historie
AT synopsis om August Krogh. Hjælp!
23. september 2010 af
maj18 (Slettet)
-
Niveau: B-niveau
<p class="MsoNormal" style="margin-bottom:13.0pt;line-height:19.0pt;mso-pagination:
none;mso-layout-grid-align:none;text-autospace:none"><span lang="EN-US" style="font-size:15.0pt;font-family:Times-Roman;color:#1F1F1F;mso-ansi-language:
EN-US">-Hvordan ses det i samfundet at hans forskning er en konsekvens af industrialiseringen?
<p class="MsoNormal" style="margin-bottom:13.0pt;line-height:19.0pt;mso-pagination:
none;mso-layout-grid-align:none;text-autospace:none"><span lang="EN-US" style="font-size:15.0pt;font-family:Times-Roman;color:#1F1F1F;mso-ansi-language:
EN-US"> </o:p><span lang="EN-US" style="font-size:15.0pt;font-family:Times-Roman;color:#1F1F1F;mso-ansi-language:
EN-US">-Hvordan opstillede Krogh sit iltoptagelses forsøg og hvordan blev resultaterne modtaget?
<p class="MsoNormal" style="margin-bottom:13.0pt;line-height:19.0pt;mso-pagination:
none;mso-layout-grid-align:none;text-autospace:none"><span lang="EN-US" style="font-size:15.0pt;font-family:Times-Roman;color:#1F1F1F;mso-ansi-language:
EN-US">-Hvordan påvirkede Kroghs forskning inden for fysiologien samfundet og eftertiden?</o:p>
Svar #1
23. september 2010 af klotte (Slettet)
forestiller du dig at nogen laver din opgave eller hvad er det lige præsist du sprørger om ?
Skriv et svar til: AT synopsis om August Krogh. Hjælp!
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
