Matematik

Procentstigning

24. september 2010 af CamillaRS (Slettet) - Niveau: 9. klasse

Jeg mangler en formel til denne udregning:

Fra 1. til 2. uddannelsesår stiger ugelønnen i praktikuger med 15,7 % og i skoleuger med 23 %. Ugelønnen var før i praktikuger 1581 kr og i skoleuger 1243 kr.
- Hvor meget stiger ugelønnen i kroner i en praktikuge?

Jeg behøver blot en formel.

På forhånd tak!


Brugbart svar (0)

Svar #1
24. september 2010 af YoungSlowy (Slettet)

Så vidt jeg ved, så kan du fx lægge praktikuger sammen med 15,7%= 1581*1,157= 1829,217 kr

med skoleugen gør du bare det samme :)

bar skriv hvis du ik forstår


Brugbart svar (0)

Svar #2
24. september 2010 af mette48 (Slettet)

Ugelønnen var før i praktikuger 1581 kr

stiger ugelønnen i praktikuger med 15,7 %

Lønstigning                                              Gl ugeløn * %stigning / 100 = 1581*15,7/100 kr


Skriv et svar til: Procentstigning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.