Matematik

hjælp

24. september 2010 af julie1000 (Slettet) - Niveau: B-niveau

jeg har brug for hjælp til to opgaver som jeg ikke kan finde ud af.

jeg skal opstille ligninger ud af de her spørgsmål

-Et tal lige så meget større end 17,  som den er mindre end 42. du skal bestemme tallet.

-Du skal bestemme det tal, der er ganget med o,5, og lagt 0,5 giver samme resultat.


Brugbart svar (1)

Svar #1
24. september 2010 af mette48 (Slettet)

Tal kaldes x

x-17=42-x

2x=59

x=29,5

Tal kaldes y

y*0,5=y+0,5

y=2y+1

y=-1


Svar #2
24. september 2010 af julie1000 (Slettet)

tusind tak for hjælpen...


Brugbart svar (0)

Svar #3
24. september 2010 af Thecoolstuff (Slettet)

.


Skriv et svar til: hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.