Matematik

hjælp

25. september 2010 af toftun (Slettet) - Niveau: 10. klasse

 3x i fjerde-2x(x i tredie-3x)-5x i anden=?


Brugbart svar (0)

Svar #1
25. september 2010 af Andersen11 (Slettet)

Mener du

3x4 -2x3 -5x2 eller hvad, og hvad er dit problem? Brug redigeringsfaciliteterne til at skrive det lidt mere klart.


Brugbart svar (1)

Svar #2
25. september 2010 af mette48 (Slettet)

3x4-2x*(x3-3x)-5x2   er det sådan det skal se ud?

det skal vel reduceres


Brugbart svar (0)

Svar #3
25. september 2010 af mette48 (Slettet)

3x4-2x*(x3-3x)-5x2  =

3x4-2x4+6x2-5x2 =

x4+x2 =x2(x2+1)


Skriv et svar til: hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.