Matematik

HJÆLP!

26. september 2010 af f-afg-s (Slettet)

 En funktion f er bestemt ved:
f(x)=cos(x)-sin(x) x ∈ ] 0 ; 2π [

A)Bestem en ligning for tangenten til grafen for f i punktet (phi/2 , f(phi/2))

det giver y=-x+(phi/2)-1 passer det ?

B)Bestem de to løsninger til ligningen f´(x)=0

x= (3*phi)/4 og x=(7*phi)/4 passer det ?

C)Bestem monotoniforholdene for f

D) Linjen med ligningen y=(1/2)*x-1 skærer grafen for f i netop ét punkt.

E)Benyt grafregneren til at bestemme førstekoordinaten til dette punkt.

jeg forstår ikke opgave C og D og E

håber du kan hjælpe

på forhånd tak :)


Skriv et svar til: HJÆLP!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.