Fysik

OHMS 2. LOV

26. september 2010 af Camilaaaa (Slettet) - Niveau: B-niveau

Up = Umax- Ri* I
Umax = Ry * I + Ri * I = (Ry + Ri) * I
(Up= ydre) = Ry * I
Indre= Ri * I
Umax= U0

Indre= Ri * I

Hvad mener de med indre ?

Er der så tale om indre energi ?

Der står også ydre mener de så den ydre energi eller ?

(Up= ydre) = Ry * I


Brugbart svar (0)

Svar #1
26. september 2010 af peter lind

Nu skriver du meget lidt(intet) om det fysiske system. Det drejer sig sandsynligvis om et batteri. Sådan et batteri har en indre modstand og det er den, der kaldes Ri . Ry er så den ydre modstand altså  modstanden af det man sætter på batteriet. Det kan for eks. være en pære.


Svar #2
26. september 2010 af Camilaaaa (Slettet)

 Jeg forstår det ikke kan du ikke omformuler det der står for oven med ord, og prøve at gør det meget forståeligt ?

Jeg er virkelig af sporet....

Up = Umax- Ri* I
Umax = Ry * I + Ri * I = (Ry + Ri) * I
(Up= ydre) = Ry * I
Indre= Ri * I
Umax= U0

Det er notater jeg har skrevet ned fra mit lære og mangler så at fortolke eller formuler det med mit egne ord..


Brugbart svar (0)

Svar #3
26. september 2010 af peter lind

det kræver altså en tegning og at jeg peger på denne tegning. Det kan ikke rigtig lade sig gøre her. Har du ikke en fysikbog, hvor der står noget om det.


Svar #4
26. september 2010 af Camilaaaa (Slettet)

 Peter jeg har nemlig papiret i hånden, men kan ikke rigtig finde ud af at lave en lignende tegning på pc'en.

- Men hvis det er at jeg skanner den ind på computeren imorgen ville det så være muligt for dig at forklare mig følgende:

Up = Umax- Ri* I
Umax = Ry * I + Ri * I = (Ry + Ri) * I
(Up= ydre) = Ry * I
Indre= Ri * I
Umax= U0

Altså omformuler det med ord ?


Brugbart svar (0)

Svar #5
26. september 2010 af peter lind

Jeg tvivler altså stærkt på at jeg kan forklare dig det bedre end din bog gør. Du kan evt. prøve at gå ind på www.ventus.dk. De har en hel del bøger, der kan hentes ned gratis. Det er højst sandsynligt at de har en, der kan hjælpe dig. En anden mulighed er at gå på biblioteket.

Du må se i øjnene at studieportalen har mange gode sider; men den har også sine begrænsninger. Den er bedst når man er gået i stå på et eller andet bestemt sted og ikke kan komme videre. Du kan tilgæld ikke forvente at man herinde kan skrive lærebøger, som er de bedste i Danmark.


Skriv et svar til: OHMS 2. LOV

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.