Matematik

Ligning.

26. september 2010 af Bette02 (Slettet) - Niveau: C-niveau

fsdfsd


Brugbart svar (0)

Svar #1
26. september 2010 af Tyrael (Slettet)

2s + 10 = -2s + 10 ⇔
4s = 0                      ⇔
s = 0/4                    ⇔
s = 0


Brugbart svar (0)

Svar #2
26. september 2010 af kieslich (Slettet)

træk 10 fra på begge sider.   divider med 2 på begge sider.   læg s til på begge sider.   divider med to på begge sider.    så har du facit.


Svar #3
26. september 2010 af Bette02 (Slettet)

Ok. og når det er med brøker?

f.eks: 1/2u +5 = 2/3


Brugbart svar (0)

Svar #4
26. september 2010 af kieslich (Slettet)

find en fællesnævner, en som alle nævnere går op i,   her har du nævnerne 2 og 3 så fællesnævner 2*3= 6. gang nu med 6 på begge sider af lighedstegnet


Svar #5
26. september 2010 af Bette02 (Slettet)

Forstår bare ikke helt hvordan jeg skal skrive det op. som en udregning.


Brugbart svar (0)

Svar #6
26. september 2010 af kieslich (Slettet)

ja,   6*(1/2u + 5) = 6*2/3      udregn begge sider og reducer


Svar #7
26. september 2010 af Bette02 (Slettet)

nårh :) tak så !


Svar #8
26. september 2010 af Bette02 (Slettet)

Skal facit være -0.33? :)


Brugbart svar (0)

Svar #9
26. september 2010 af kieslich (Slettet)

3u + 30 = 4      Husk at gange 6 ind på alle led    giver vist u = -8,666666


Skriv et svar til: Ligning.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.