Matematik

Reducere 8a^3*b*a

26. september 2010 af Pletfrit (Slettet) - Niveau: B-niveau

 Jeg er total lost i det der med at reducere.. 

Hjælp søges hurtigst muligt

8a^3*b*a


Brugbart svar (0)

Svar #1
27. september 2010 af kieslich (Slettet)

8*a3*b*a = 8*a3*a1*b  = 8*a4*b         reglen er    as*at = as+t  


Skriv et svar til: Reducere 8a^3*b*a

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.