Matematik

HJÆLP!!! BLÆKREGNING

27. september 2010 af Ukendtkurder (Slettet) - Niveau: 8. klasse

 En brugtbilhandler må sælge en gammel Fiat med et tab på 820 kr.

Salgsprisen var 14.520 kr.

Hvad havde han selv givet for bilen ?

Hvor mange procent udgjorder tabet af købmandsprisen ? ( helt tal )


Brugbart svar (0)

Svar #1
27. september 2010 af Anxyous (Slettet)

 Han køber selv bilen for beløbet x. Han taber 820 kr. Man kan lave en formel over dette, der hedder x-820 = 14520.


Brugbart svar (0)

Svar #2
27. september 2010 af ChristianDJ (Slettet)

Han må have givet følgende for bilen:
14.520 + 820 = 15.340 kr.

Tabet udgør:
820 / 15.340 * 100 = 5,35%


Svar #3
27. september 2010 af Ukendtkurder (Slettet)

 Skriv det så en 14 årig forstår det


Svar #4
27. september 2010 af Ukendtkurder (Slettet)

 OKAY TAAAK SKAL I HAVE :D


Skriv et svar til: HJÆLP!!! BLÆKREGNING

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.