Matematik

isolering af x.

27. september 2010 af JosefineLuunde (Slettet) - Niveau: 9. klasse

Opgave 2
Isolér x i følgende opgaver.

a) 7 – 5x = 6x – 3
b) 3x + 1 = 7x + 15
c) X + 3 = 2 – (1 – x)
d) 2x + 13 = 2x + 9
 



 


Brugbart svar (0)

Svar #1
27. september 2010 af kieslich (Slettet)

a) 1. læg 5x til på begge sider.

2. læg 3 til på begge sider.

3. divider med 11 på begge sider.    Nu står x alene.        


Skriv et svar til: isolering af x.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.