Matematik

Isolere

27. september 2010 af Silahm (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej Alle,

Håber der er nogle, som kan hjælpe med dette:

Isolér m2 af ligningen: M1 • V1 + M2 • V2 = (M1 + M2) • U

Tak på forhånd =)


Svar #1
27. september 2010 af Silahm (Slettet)

Hej Alle,

Håber der er nogle, som kan hjælpe med dette:

Isolér M2 af ligningen: M1 • V1 + M2 • V2 = (M1 + M2) • U

Tak på forhånd =)
 


Brugbart svar (1)

Svar #2
27. september 2010 af Andersen11 (Slettet)

Man isolerer M2 således:

M1V1 + M2V2 = M1U + M2U , så

M2(V2-U) = M1(U-V1) , og dermed

M2 = M1(U-V1)/(V2-U)


Svar #3
27. september 2010 af Silahm (Slettet)

Tak for hjælpen =)


Skriv et svar til: Isolere

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.