Matematik

Hjælp til blækregning

28. september 2010 af ChelseaxSmile (Slettet) - Niveau: 9. klasse

Jeg har et par opgaver, som jeg ikke kan finde ud af, men som jeg håber, jeg kan få lidt hjælp til:

Opg 1 - Beregn Jøhn H's årlige indtjening:

-Fodboldspilleren Jørn H. har en månedsløn på 77 000 kr. og en sponsorkontrakt på 240 000 kr. om året. Han betaler 60,2% i af sin indtjening i skat, pensionsopsparing og arbejdsmarkedsbidrag

Opg. 2 - Jørn H. får udbetalt pengene fra sin sponsorkontrakt en gang om året. Hvor stort er sponsorbeløbet efter skat?


Brugbart svar (0)

Svar #1
28. september 2010 af jalh (Slettet)

 77.000 * 12 = X
X + 240.000 = Y

Y*0,62 = OPG 1.

240.000*0,62 = OPG 2.
 


Svar #2
28. september 2010 af ChelseaxSmile (Slettet)

#1 Tak(:


Brugbart svar (0)

Svar #3
15. marts 2011 af katrinelebæk (Slettet)

Jeg har et par opgaver, som jeg ikke kan finde ud af, men som jeg håber, jeg kan få lidt hjælp til

Opg,1

Anne, Bo og Carsten skal dele 440kr;. Sådan at Bo får halvt så meget som Anne, og Carsten får 100.kr; mindre end Anne og Bo tilsammen.'

Hvor mange får de hver?


Brugbart svar (0)

Svar #4
15. marts 2011 af mathon

                        Anne            Bo           Carsten                            I alt

                          2x                x             3x - 100                 6x - 100 = 440


Brugbart svar (0)

Svar #5
15. marts 2011 af katrinelebæk (Slettet)

Heej? øhm kunne du skrive mellem beregnigen?;)


Brugbart svar (0)

Svar #6
15. marts 2011 af mathon

                Løs
                               6x - 100 = 440


Skriv et svar til: Hjælp til blækregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.