Matematik

Lektion, problemregning

29. september 2010 af Ukendtkurder (Slettet) - Niveau: 8. klasse

En lektion varer 45 min.

hvor stor en brøkdel af et døgn er det ?

hvor mange procent af en døgn er det ? 


Brugbart svar (1)

Svar #1
29. september 2010 af jalh (Slettet)

 Minutter på et døgn = 60*24 = 1440.

Brøken kan derfor hedde: 1440/45.

Procent af et døgn = 45/1440*100 = 3,125.


Svar #2
29. september 2010 af Ukendtkurder (Slettet)

kan du forkorte brøkken ?


Skriv et svar til: Lektion, problemregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.