Matematik

Differentialregning

29. september 2010 af jalh (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej Alle,

Bestem en ligning for tangenten f(x)=-32+1

Dette får jeg til at blive:

f'(x)=2*-3+1 = -6 + 1 = -5.

Er dette korrekt?

Jeg forstår ikke, hvordan i så fald skulle finde røringspunktet til 2. koordinaten og derfra b?


Brugbart svar (0)

Svar #1
29. september 2010 af mathon

skriv funktionen rigtigt


Skriv et svar til: Differentialregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.