Matematik

maximum

29. september 2010 af diiidaaa (Slettet)

hej: )

Når man skal aflæse maximum på en graf, skal man angive maximum og maximumsted. men hvad aflæses på x og hvad aflæses på y ?


Brugbart svar (0)

Svar #1
29. september 2010 af Andersen11 (Slettet)

Hvis y = f(x) og man ser på maximum af grafen, er x = maximumstedet og y = maximum.


Skriv et svar til: maximum

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.