Matematik

Ligning

30. september 2010 af saadian (Slettet) - Niveau: C-niveau

 Heyy er der nogen der kan vise mig hvordan disse 2 ligninger skal løses?

1) 3(x-1)+4=2(3x-1)-x

2) (3x+1)(2-2x)=(6x+1)(1-x)


Brugbart svar (0)

Svar #1
30. september 2010 af mathon

1)
                   3(x - 1) + 4 = 2(3x - 1) - x                               gang først ind i parenteserne


Svar #2
30. september 2010 af saadian (Slettet)

 Altså sådan her?

-3+4=-6-x

1=7

7


Brugbart svar (0)

Svar #3
01. oktober 2010 af mathon

sådan her

                 (3x - 3) + 4 = (6x - 2) - x                      plus-parenteserne hæves

                 3x - 3 + 4 = 6x - 2 - x ........................


Skriv et svar til: Ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.