Matematik

Hjælp!...

01. oktober 2010 af marillion (Slettet) - Niveau: C-niveau

 (a+3) (a-7) = ?

a(y-2)-2(y-4) = ?

Skriv tallene 9,75*10 i 4 og 4,68*10 i -3 som decimalbrøk

tak


Brugbart svar (0)

Svar #1
01. oktober 2010 af mathon

(a+3) (a-7)

                               brug reglen (c+d)(c-e) = c2 - ce + dc - de

                                gang hvert led i den ene parentes med hvert led i den anden


Svar #2
01. oktober 2010 af marillion (Slettet)

 det hjalp mig ikke meget


Svar #3
01. oktober 2010 af marillion (Slettet)

 også brug for hjælp med (x-3)(x+6)=0 og x i 2 - 7x = 0


Skriv et svar til: Hjælp!...

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.