Matematik

hjælp til km og døgn!

02. oktober 2010 af B-2605 (Slettet) - Niveau: 9. klasse

 Hvis en sejle tur til københavn er 11200 km lang

hvordan kan jeg så finde ud af hvor mange døgn det har taget?

Håber i kan hjælpe - tak på forhånd!


Brugbart svar (0)

Svar #1
02. oktober 2010 af PeterValberg

det kommer vist helt an på den gennemsnitlige hastighed, hvormed fartøjet har tilbagelagt distancen, - ellers giver det ikke meget mening :-)

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #2
02. oktober 2010 af B-2605 (Slettet)

 gennemsnittet er : 37,04 km/t 


Brugbart svar (0)

Svar #3
02. oktober 2010 af PeterValberg

11200 km ved en hastighed på 37,04 km/t

11200 / 37,04 = "timer brugt"

"timer brugt" / 24 = "døgn brugt"

eller det hele i ét hug:

11200 / (37,04·24) = "døgn brugt"

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Skriv et svar til: hjælp til km og døgn!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.