Matematik

Finde stamfunktioner

02. oktober 2010 af indien (Slettet) - Niveau: A-niveau

 Hej!

Jeg håber i kan hjælpe mig med denne her opgave:

Funktionen f, der er givet ved

f(x) = x2 - 2x -3

har to stamfunktioner, hvis grafer begge har linjen y=2 som tangent.

Bestem en forskrift for hver af de to stamfunktioner til f

 På forhånd tak! ;)


Brugbart svar (1)

Svar #1
02. oktober 2010 af peter lind

Løs ligningen f(x) = 0. Løsningerne er de steder hvor stamfunktionen har den vandrette tangent.


Skriv et svar til: Finde stamfunktioner

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.