Matematik

2 ligninger

03. oktober 2010 af Josefine_21 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej alle sammen , Jeg er i gang med matematik aflevering . Jeg har desværre problem i 2 opgaver som jeg ikke kunne finde ud af løse håber i kan hjælpe . Jeg har prøvet løse det men virket helt overskueligt

På forhånd tak  .

1)  2 * x= 2,9

2)  2 * 6√x+1  = 3,4


Brugbart svar (0)

Svar #1
03. oktober 2010 af ramme2 (Slettet)

1)   er nem   

2 * x3 = 2,9

x3 = 2,9 /2
 

x3 = 3√ (2,9/2)     

opgave 2 må du have andre til at hjælpe dig med. Jeg ved ikke om både x og 1 skal stå under kvardratrodstegnet om 6-tallet også er opløftet til en potens, eller der menes den 6-rod.  


Brugbart svar (0)

Svar #2
03. oktober 2010 af Andersen11 (Slettet)

1)

x = (2,9/2)1/3

Hvordan skal 2) forstås ?


Brugbart svar (0)

Svar #3
03. oktober 2010 af Krabasken (Slettet)

Skriv opg. 2 igen og gør dig umage.

Brug gerne parenteser ;-)


Svar #4
03. oktober 2010 af Josefine_21 (Slettet)

x og 1 skal stå under kvardratrodstegnet også 6 er opløftet til en potens ,

kunne bare ikke lige finde ud af tegne her inde :)


Brugbart svar (0)

Svar #5
03. oktober 2010 af Andersen11 (Slettet)

#4

Altså

26√(x+1) = 3,4 ? , så er

6√(x+1) = log(3,4)/log(2)

Prøv videre herfra.


Skriv et svar til: 2 ligninger

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.