Matematik

isolering?

04. oktober 2010 af madas (Slettet) - Niveau: C-niveau

hej alle sammen :)

dette haster skal afl opgave det er en blæk og sidder fast i den sidste opgave og jeg skal isolere h så det bliver h= ....

det lyder sådan her :

V = 1/3 * pi * r^2*h

PLLEEEEAAASSSS HELP!!!!!!!!!!!!!


Brugbart svar (0)

Svar #1
04. oktober 2010 af mathon

                               1/3 · π · r2· h = V                                     gang med 3 på begge sider

                                π · r2· h = 3V                                          divider med (π · r2) på begge sider

                                 h = 3V / (π · r2)
 


Skriv et svar til: isolering?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.