Matematik

Andengradsligninger

04. oktober 2010 af Kristina0 (Slettet) - Niveau: A-niveau

) 3x = x2 – 4x

 2x2 – 6x = 0
 

er der nogen der kan løse de her, ?????


Brugbart svar (1)

Svar #1
04. oktober 2010 af Isomorphician

Brug nul-reglen.


Svar #2
04. oktober 2010 af Kristina0 (Slettet)

kan du ikke regne ud og skrive hvad du har fået, så jeg kan se om jeg har lavet rigtig ;:)

og mange tak for at du svarede


Brugbart svar (0)

Svar #3
04. oktober 2010 af Isomorphician

Du kunne jo skrive hvad du har fået svarene til i stedet for.


Svar #4
04. oktober 2010 af Kristina0 (Slettet)

x= 28 og x = -21 på den første ligning

og fik x= -7,5 og x = 10,5 på den anden


Brugbart svar (0)

Svar #5
04. oktober 2010 af Isomorphician

3x = x2 - 4x <=>

0 = x2 - 7x <=>

0 = x(x - 7) <=>

0 = x  v  0 = x - 7 <=>

0 = x  v  7 = x


Svar #6
04. oktober 2010 af Kristina0 (Slettet)

skal man ikke bruge den formel man skal bruge for at løse andengrads ligninger.

den hvor man skal finde diskriminanten


Brugbart svar (0)

Svar #7
04. oktober 2010 af Isomorphician

Det er ikke nødvendigt med denne form for andengradsligninger.


Svar #8
04. oktober 2010 af Kristina0 (Slettet)

hvornår skal man så bruge dem...

og hvad fik du ved den anden ligning ???


Brugbart svar (0)

Svar #9
04. oktober 2010 af Isomorphician

2x2 - 6x = 0 <=>

2x(x - 3) = 0 <=>

......


Skriv et svar til: Andengradsligninger

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.