Matematik

Reducer?

05. oktober 2010 af vmao (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hjælp!!

Hvordan regner man den her ligning: 3(x-3x)*6*(-1)


Brugbart svar (0)

Svar #1
05. oktober 2010 af Andersen11 (Slettet)

Det er ikke en ligning, men en reduktionsopgave. Sæt x uden for parentesen og regn tallene ud.


Brugbart svar (0)

Svar #2
05. oktober 2010 af Stevenn (Slettet)

du skal blot gange ind i parenteserne (http://www.denstoredanske.dk/It,_teknik_og_naturvidenskab/Matematik_og_statistik/Regning,_algebra_og_talteori/distributiv_lov):

3(x-3x)*6*(-1)=(3x-9x)*(-6)=(-6x)*(-6)=36x


Skriv et svar til: Reducer?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.