Matematik

differentialkvotient som væksrate/væksthastighed

05. oktober 2010 af morten-erichsen (Slettet) - Niveau: B-niveau

HEJ Studie Portalen. Jeg har problemer med denne opgave håber i kan hjælpe

Hilsen Morten

a)

Befolkningstallet i et lille land kan beskrives ved hjælp at modellen:

b(t)=1,4·e0,3t

hvor t er antallet af år efter 2008 og b(t) er antallet af indbyggere (i mio.)

Hvor mange procent vokser antallet af indbyggere om året? (hint: ekt=(ek )t).

b) Hvilket år runder befolkningen de to millioner?


Brugbart svar (1)

Svar #1
05. oktober 2010 af NejTilSvampe

 r = a-1 

a = e^k


Svar #2
05. oktober 2010 af morten-erichsen (Slettet)

Hvordan udregner man ek (10,3)? :-D


Svar #3
05. oktober 2010 af morten-erichsen (Slettet)

*(e0,3)


Skriv et svar til: differentialkvotient som væksrate/væksthastighed

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.