Matematik

ER RESULTATET RIGTIGT ??

05. oktober 2010 af ostehapsen1 (Slettet)

4x2-7x+10

_____________= to tredjedele

6x2-5x+14

stregen er en brøkstreg
 

12X2-21X+30=12X2-10X+28

-10X+21X=28-30

11X=-2

X=-5,5


Brugbart svar (0)

Svar #1
05. oktober 2010 af NejTilSvampe

 11x = 2 => x = 2/11 = 0,18182

 Hvis du selv vil tjekke om dit resultat er rigtigt, så sæt dit bud (-5,5) ind på x's plads og se om det giver højresiden (2/3)


Svar #2
05. oktober 2010 af ostehapsen1 (Slettet)

HAR JEG LAVET MELLEMREGNINGERNE RIGTIGT, OG ER DET, DET RIGTIGE RESULTAT ???


Brugbart svar (0)

Svar #3
05. oktober 2010 af NejTilSvampe

 NEJ DET ER DET IKKE, OG JEG HAR GIVET DIG LØSNING OG MELLEMREGNINGERNE !!!!!!


Svar #4
05. oktober 2010 af ostehapsen1 (Slettet)

ok tak for hjælpen


Skriv et svar til: ER RESULTATET RIGTIGT ??

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.