Matematik

Ligning......

05. oktober 2010 af Meded (Slettet) - Niveau: A-niveau

 3x2 – 8x + 1 = 12x + 8


Brugbart svar (0)

Svar #1
05. oktober 2010 af poffa (Slettet)

 x = -1/20


Brugbart svar (1)

Svar #2
05. oktober 2010 af Isomorphician

3x2 - 8x + 1 = 12x + 8 <=>

3x2 - 20x - 7 = 0, som løses som almindelig andengradsligning.


Svar #3
05. oktober 2010 af Meded (Slettet)

skal jeg så ikke mere?


Brugbart svar (0)

Svar #4
06. oktober 2010 af Andersen11 (Slettet)

#3

Du skal så løse 2.-gradsligningen 3x2 -20x -7 = 0 ; d = 400 - 4·3·(-7) = 484 = 222 .


Skriv et svar til: Ligning......

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.