Matematik

hjælp haster!!!

06. oktober 2010 af Lulluu23 (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

hele min klasse har fået stillet opgaven :

k1 og k2 er forskellige konstanter

A-->B-->C

a0->0-->0   t=0

dB/dt= k1A-k2B

dvs.

dB/dt+k2B=k1A0e^-k1*t

panserformel:

vis at B=A0*k1/k2-k1* (e^-k1t-e^-k2t)

hvad sker, hvis k1=k2 ?

ingen fra min klasse kan finde ud af det og hvis vi ikke aflevere i dag vil vi alle dumpe kurset!?

hjælp os!!


Brugbart svar (0)

Svar #1
06. oktober 2010 af mathon

se


Skriv et svar til: hjælp haster!!!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.