Matematik

funktionsundersøgelse

06. oktober 2010 af studerende20 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej med jer, jeg er lidt i tvivl om hvad man nu skal
- Jeg har skulle bestemme funktionsundersøgelse for 4kvadratroden x (håber i kan se det for jer)
Jeg har bestemt x=1

Jeg skal nu bestemme toppunktet samt monotoniforhold.. hvordan gør jeg det?


Brugbart svar (0)

Svar #1
06. oktober 2010 af peter lind

Det ser lidt mærkeligt ud. 4*kvrod(x) er en monoton voksende funktion, som altså ikke har noget toppunkt. Hvad mener du med at du har bestemt x=1?


Svar #2
06. oktober 2010 af studerende20 (Slettet)

Altså vi har i klassen udregnet denne ligning f(x) = 4(kvadratrod x - 2 = - det er lidt svært at forklare
                                                                                                                         x= 1


Skriv et svar til: funktionsundersøgelse

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.