Matematik

sømil og mil???

06. oktober 2010 af Thecoolstuff (Slettet)

 er en mil og sømil det samme?


Brugbart svar (0)

Svar #1
06. oktober 2010 af Andersen11 (Slettet)

1 sømil = 1.852 m = 1,852 km

1 dansk geografisk mil = 7.421,43 m = 7,42143 km

Det er ikke den samme enhed.


Svar #2
06. oktober 2010 af Thecoolstuff (Slettet)

 ok tak


Skriv et svar til: sømil og mil???

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.