Matematik

Andengradspolynomer

09. oktober 2010 af jegerditæsel (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej.

Jeg har lidt problemer med denne opgave. Håber på at nogle kan hjælpe mig :)

Opgaven lyder som følgende;

Bestem rødderne i andengradspolynomet

f(x)=x2-x-2,

og faktorisér polynomiet.


Brugbart svar (0)

Svar #1
09. oktober 2010 af kieslich (Slettet)

bestem rødderne. de formler kender du.

så kan f(x) = 1*x2 - x -2  = 1*(x-r1)*(x-r2)     hvor r1 og r2 er rødderne.


Skriv et svar til: Andengradspolynomer

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.