Matematik

hjæælp

10. oktober 2010 af Lulluu23 (Slettet) - Niveau: A-niveau

 6.1: Beregn

  (θ^2*f)/(θyθx)  *(x,y) =( θ/(θx) * f(x,y))    for funktionen f(x; y) = y2(1 + xy) [man di erentierer altsa først efter x, og så efter y]. Beregn endvidere   (θ^2*f)/(θyθx)*(x,y)=(θ/(θx)* f(x,y))  [først efter y, så efter x]. Gør det samme for g(x; y) = xy +cos(2x+y) og h(x; y) = x ln(x^2-y^2) ?--  2y). Tegner der sig et mnster? Løs mindst en af opgaverne i hånden,   hvordan gør jeg ??

Skriv et svar til: hjæælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.