Matematik

diffferentialkvotient

10. oktober 2010 af 12345678910111 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej alle sammen. 

Jeg skal udregne diffferentialkvotienten for følgende udtryk: 

 y=a/x

Jeg kan bare ikke komme igang :/ 

Håber nogle vil hjælpe. 


Brugbart svar (0)

Svar #1
10. oktober 2010 af mathon

                
                           f(x) = a/x         x≠0

                           f '(x) = a·(-1/x2) = -a/x2


Svar #2
10. oktober 2010 af 12345678910111 (Slettet)

 hvordan sætter man den så ind i tretrinsreglen?


Brugbart svar (0)

Svar #3
10. oktober 2010 af mathon

se

Vedhæftet fil:tretrinsreglen_17.doc

Skriv et svar til: diffferentialkvotient

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.