Dansk

Gyser historie.. ;)

10. oktober 2010 af Marianne271

Hej, jeg har lavet den her gyser historie.

som jeg skal læse op i klassen. Jeg skrev den i stres så der er ret mange fejl.

og nu ved jeg ikke hvordan jeg skal rette den :/. Så hvis i gider at hjælpe, så plzzz ret denne historie.

i behøves i rette ordene, da jeg skal læse den op! Bare sætningerne... og så de står i den rigtige form (Nutid)

Plzz hjælp her kommer historien ;)

Det var igen en mørk stormfuld nat. strømmen var gået, pga. et lynnedslag havde ramt tæt ved siden af deres huset. Paret var oppe i soveværelset og gjordte klar til at sove. Da de hørte nogle høje stemmer nede i stuen! Damen i parret som hed sara, tog en lygte og gik ned for at se hvem det var. Manden som hed john fulgte efter..
Der stod 3 skikkelser dernede 1 pige og 2 drenge på ca. 19 år. Sara gik hen til pigen, som blev forskrækket da hun så hende! "hvad laver i her i mit hus" Spøger hun dem. De tre fortæller hende at deres bil er stoppet. og de ville spørge om de må overnatte her, fordi der var ikke andre huse i flere kilometres omkreds. Sara og John snakker lidt sammen så de tre ikke kan høre dem, og beslutter at de godt må sove her i nat. de tre præsentere sig for parret. Den ene dreng hedder Tim og den anden jens. Pigen hedder tecna fortæller de sara og john. De tre får et rum ved siden af parrets værelse, og der skal de sove. de går derind og gøre sig klar til at sove....
Da de høre en telefon ringe... Telefonen bliver ved med at ringe lidt, de tre går ned fot at tage telefonen. De er på vej ned da de ser at Sara tager telefonen. Hallo siger Sara... Ingen svarer!! Hallo siger hun igen.. stadig intet svar. Hun lægger telefonen ned. og begynder at gå da telefonen ringer ingen! Sara tøver med at tage den men går alligevel langsom hen til telefonen. og tager den langsom op til øret, Og så høre hun en meget uhyggelig og unaturlig stemme som siger. "GÅ UD FRA MIT HUS, ELLER I KOMMER TIL AT FORTRYDE DET!! Sara bliver bange og råber tilbage i røret at det er hendes hus og at damen i telefonen skal lade hende være!! Så lægger hun telefonen ned igen. og løber op til sit værelse.
De tre går op på værelset og diskutere med hinanden om hvem det kunne være i telefonen. De beslutter sig for at gå ned og undersøge telefonen. De ser lidt på telefonen og opdager at telefonens ledning ikke er tilsluttet til nogen stikkontakt. Pludselig ringer telefonen igen!! jens rækker hånden ud for at tage den.. Men John kommer pludselig, uden de tre har lagt mærke til ham og tager telefonen før jens! og siger Hallo, hvem du så end er.. så skal du vide vi ikke flytter fra huset lige meget hvad der sker så lad være med at irretere os! siger han vredt!. Og ligger telefonen.. Sara er også kommet ned.. Og spørger om det var hende damen? Ja siger john vredt men hvem kan hun være.. De tre fortæller dem om ledningen til telefonen der ikke sidder i nogen stikkontakt.
Pludselig ringer det på døren, De alle står stille og vil ikke åbne. Da sara siger måske er det hende fra telefonen! Nej jeg tror ikke på det siger john og begynder at gå mod døren Og åbner den. udenfor står 2 nye par helt gennemblødte, Må vi godt overnatte her spørger de. Ja bare kom ind siger Sara som er kommet bag john. De forslår at pigerne kan sove i den ene værelse og drengene i den anden.
senere om natten
De alle sover men pludselig vågner jens, han er helt tør i munden så han beslutter sig for at tag et glas vand. Da han pludselig lægger mærke til at Johns krop lægger livløs på sengen! John råber han.. de andre vågner forskrækket op. Jhon er død, siger jens. De bringer johns lig ned i stuen. Sara sidder og græder ved siden af john.. De tre kigger lidt rundt i husets værelser for at måske finde et spor. De går ind i garagen og finder et lig af en død mand! Pludselig for tecna øje på et stort maleri af en dame. De tre går tilbage til stuen for at fortælle de andre hvad de har set og fundet. Tim går rundt i stuen og hænger maleriet op et sted. pludselig høre de et skrig oppe fra. De løber op, i et badeværelse. Hvor de ser Damen fra et af parrende ligger død med en kniv i maven! damens mand løber grædende hen til sin kone! De tager også hendes lig og lægger den i stuen. De alle sidder på sofaen, og tænker på hvem der har gjordt alt det! En ting er helt sikkert siger jens vi er ikke alene i huset!
Pludselig skriger tecna, hun peger under maleriet som de lige har hængt! GÅ!! står der under den med blod.. Vi bliver nød til at komme ud af huset siger tim! som er blevet lidt bange! De beslutter sig alle for at løbe ud af huset.
Uden at de andre har lagt mærke til det er Sara gået ud i køkkenet for at få noget vand! Da hun mærker en andens tilstedesværelse! Pludselig for hun øje på noget blåt i skabet.- Men den lukker før hun når at finde ud af hvad det var. Der bliver pludselig taget i hendes ben og en hiver i hendes arm! hun bliver trukket ned på hug af damen, Hun ser Damen lige ind i øjene som er helt hvide.. Men pludselig slipper damen hende, og forsvinder. Og tecna kommer ind! Hvad er der galt spørger hun! Sara fortæller hende hvad der er sket! Og siger at de må se at komme ud! Men tecna fortæller hende at alle vinduer og døre er låst så de sidder fast indenfor! Men hvorfor lod hun dig gå spørger Tecna? Men sara når ikke svare da hendes mobil ringer. Hallo siger hun, hun står lidt og snakker med en og siger så. Det var min far han er på vej herhen! siger hun glad.
Senere kommer hendes far ind i huset. De første der løber ud af døren er de sidste par og manden der havde mistet sin kone! men da de er kommet ude bliver døren låst!! .. og de andre inde i stuen høre skrig udenfor. Men de kan ikke gøre noget. Tim tager maleriet og holder den for Saras far, så han kan se den. Kender du denne dame spørger han. Faren kigger på billedet, hvorfor spørger du siger han efter lidt ventetid. Vi mener siger jens at damen der er på billedet er hende der har dræbt alle de uskyldige mennesker. Sara fortæller at hun også prøvede at dræbe hende! Nej siger faren med en lidt dirrende stemme! Hun kan ikke slå dig ihjel bliver han ved med at sige. Hvorfor ikke spørger sara.. Hvem er hun! sig det nu siger sara som er blevet lidt udtolmodig. hun er...din mor siger han så efter et stykke tid. Hvad siger du Sara med tåre i øjene men du sagde min mor døde i en bilulykke! Hvordan døde hun så forlangte sara at vide. Lidt efter begyndte faren med historien om hvordan moren døde.
Det hele var min skyld udbrød faren, hun sagde vi skulle skiltes. Jeg blev vred og fandt på en plan. Din mor sad inde i stuen og strikkede. da det banker på døren, hun tøver med at åbne da klokken er meget. Men gøre det alligevel. Der står en mand udenfor, han påstår han skal give en telefon. Moren er sur over tidspuktet, men giver ham lov til at komme ind alligevel. Han sætter telefonen ned på et bord, men tager pludselig en tyk kæp. Og tyre den mod din mors ben igen og igen. og slår hende til sidst ihjel. Ender faren historien med.
Sara var begyndt at græde. Pludselig besvimer hun! Faren ligger hende i en sofa-stol. Da pludselig døren i stuen bliver åbnet. og en dame med rådden hud, helt hvide øjne og laset tøj kommer kravlende ind. hun kommer videre, ved hjælp af at trække sig frem med armene. hun er på vej mod faren. Tim og john står foran faren. men Damen er stærk og bare tager fat i deres ben og kaster dem væk så de besvimer. Tecna går også foran og der sker det samme med hende. Faren begynder at bakke ud. og pludselig vågner sara, da hun ser dem råber hun at de skal stoppe. men de høre hende ikke! faren tager en pistol frem, fra sin jakke. og skyder mod hans tidligere kone. Men pludselig falder han bagover en sofastol. og kommer til at skyde i den forkerte retning. Da han rammer Sara, neeej råber han og løber hen til sin datter. Nej Sara, det kan ikke ske. Tilgiv mig. Saras, øjne lukker sig. og hun er væk forevigt. Faren græder over sin døde datter. Da pludselig en pil ryger gennem hans ryg. og slår ham ihjel. Moren slipper pilen og kravler hen til sin døde datter. hun græder over hendes lig, i et par minutter og forsvinder så, og er væk forevigt. De tre vågner lidt efter, og ser alle de døde lig. De ringer til politiet, og tager så hjem til deres normale hverdage.


Brugbart svar (0)

Svar #1
10. oktober 2010 af Thecoolstuff (Slettet)

Du har skrevet det meste i datid


Svar #2
10. oktober 2010 af Marianne271

Er du sikker??

Andre der vil hjælpe?


Brugbart svar (0)

Svar #3
10. oktober 2010 af Aile (Slettet)

i starten af historien står der gjordte, men det der skal stå gjorde (: 


Brugbart svar (0)

Svar #4
10. oktober 2010 af Thecoolstuff (Slettet)

 Du har skrevet begyndelsen i datid og resten i nutid


Svar #5
10. oktober 2010 af Marianne271

nåår ja det har jeg lagt mærke til ;)


Brugbart svar (0)

Svar #6
04. december 2011 af hejsa12345678 (Slettet)

hvilken klasse gik  du i der du skrev den??


Brugbart svar (0)

Svar #7
04. december 2011 af Stygotius

Måske skulle du skrive  "gyserhistorie" og ikke "gyser historie" !!


Skriv et svar til: Gyser historie.. ;)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.