Matematik

hjælp

10. oktober 2010 af lol142536 (Slettet)

 Er der nogle der kan putte det her i en ligning?

I et lokale er der 186 personer; der er 60 flere voksne end børn og af damer er der 35 flere end af herrer. Hvor mange damer, herrer og børn er der?

Kunne det evt. være ligning med 3 ubekendte, hvis ja hvordan løser man sådan en?


Brugbart svar (0)

Svar #1
10. oktober 2010 af nubsedasse (Slettet)

uligheder tror jeg nok


Brugbart svar (0)

Svar #2
10. oktober 2010 af wroelle (Slettet)

Vi indfører x, y og z, hvor:

x = antal mænd

y = antal børn

z = antal kvinder

Det giver os følgende ligninger:

x + y + z = 186

x + z = y + 60

z = x + 35

Dermed har vi lige netop 3 ligninger med 3 ubekendte, som vi så kan løse


Brugbart svar (0)

Svar #3
10. oktober 2010 af kieslich (Slettet)

B = børn

V = voksne

D = damer

H = herrer

V + B = 186      V = B +60      nu kan man finde V og B

V = D + H      D = H +35     og så D og H


Skriv et svar til: hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.