Matematik
isolering
10. april 2005 af
mathman (Slettet)
Hej. Er der en der kan hjælpe mig med at isolere M i denne ligning???
R = (k*L)/(3*M^2)
R = (k*L)/(3*M^2)
Svar #1
10. april 2005 af kskovsgaard (Slettet)
R = (k*L)/(3*M^2)
3*M^2 = (k*L)/R
3*M = kvadratrod(k)*kvadratrod(L)/kvadratrod(R)
M = kvadratrod(K)*3*kvadratrod(L)/3*kvadratrod(R)
hvor det må gælde at k*l/R større end 0
Er dog ikke sikker på de to sidste udregninger:-/
Kristian
3*M^2 = (k*L)/R
3*M = kvadratrod(k)*kvadratrod(L)/kvadratrod(R)
M = kvadratrod(K)*3*kvadratrod(L)/3*kvadratrod(R)
hvor det må gælde at k*l/R større end 0
Er dog ikke sikker på de to sidste udregninger:-/
Kristian
Svar #2
10. april 2005 af frodo (Slettet)
nej..
første skridt er rigtigt, men så går det galt:
3*M^2 = (k*L)/R <=>
M^2=(k*L)/(3*R) <=>
M=+/- kvadratrod(k*L/(3*R)
første skridt er rigtigt, men så går det galt:
3*M^2 = (k*L)/R <=>
M^2=(k*L)/(3*R) <=>
M=+/- kvadratrod(k*L/(3*R)
Svar #3
10. april 2005 af kskovsgaard (Slettet)
nååh ja:)
Skal der så ikke også med at (k*L)/(3*R) skal være >0??
Skal der så ikke også med at (k*L)/(3*R) skal være >0??
Skriv et svar til: isolering
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
