Matematik

Differential- og tangenthældningensregning

10. oktober 2010 af jakob321 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hey alle !
Jeg står her med at stort problem.
Jeg har min ugentlige blækregning på 34 stykker.

Jeg er nået til et lille afsnit omkring differentialregning. Da jeg lå med influenza da vi havde om emnet er jeg helt blank.

 

opg 23) Bestem monotoniforholdene for funktionen
f (x) = −2x4 − 4x3 + 4x2

opg 24) Opgave 4 Lav en funktionsundersøgelse af funktionen
f (x) = 2x3 + 7x2 + 3x
 

opg 25) Opgave 5 Lav en funktionsundersøgelse af funktionen
f(x)=−3x3 −9x2 −8x

Tak på forhånd!

 


Brugbart svar (0)

Svar #1
10. oktober 2010 af Andersen11 (Slettet)

Du skal nok starte med at læse de afsnit igennem, som blev gennemgået under dit fravær.

Man skal beregne den afledede f'(x) og bestemme fortegnsvariationen for f'(x) .


Svar #2
10. oktober 2010 af jakob321 (Slettet)

Det har jeg gjort, men jeg er ikke helt typen der forsåt det bare ved at læse det....
Jeg har brug for at få det fortalt og få det op på en tavle og kunne spørge om det...


Skriv et svar til: Differential- og tangenthældningensregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.