Matematik

Solve

11. oktober 2010 af stskru (Slettet) - Niveau: A-niveau

Er der nogen der er sød at solve denne her for mig på en lommeregner... min gik død

((0,005-X)/(0,0005+X))=10


Brugbart svar (0)

Svar #1
11. oktober 2010 af Andersen11 (Slettet)

Du kan da løse den i hånden:

0,005 - X = 0,005 + 10X ⇒ 11X = 0 ⇒ X = 0


Svar #2
11. oktober 2010 af stskru (Slettet)

okay så god er jeg desværre ikke...men takker...


Brugbart svar (0)

Svar #3
11. oktober 2010 af goathunter (Slettet)

det er en 1. ste gradsligning.. hvis du ikke er god nok til at løse den skal du øve dig eller følge bedre med

Specielt hvis du virkelig er på A-niveau. :)


Skriv et svar til: Solve

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.