Matematik

fremskrivningsfaktor

12. oktober 2010 af bobop (Slettet)

Hej derude. Kan nogen svare mig på hvad jeg gør her:

Hvor mange procent lægger vi til eller trækker fra når fremskrivningsfaktoren er:

a) 1,23

b) 0,87

c) 2,43


Brugbart svar (0)

Svar #1
12. oktober 2010 af ZiMåN (Slettet)

Fremskrivningsfakoren består af 1+r.

Hvor r er din rente- eller procentsats.

så hvis du trækker 1 fra talle og gange det med hundrede, så har du din procent.

eks.

a)

1.23 = 1 + r -> r= 1.23 -1 = 0.23 = 23 %


 


Svar #2
12. oktober 2010 af bobop (Slettet)

Betyder set så:

0,87 = 1 + r -> r= 0,87 -1 = -0,13 = -0,13%

2.43 = 1+r -> r= 2.43-1 = 1.43 = 143 %

????


Brugbart svar (0)

Svar #3
12. oktober 2010 af ZiMåN (Slettet)

yes, you got it


Svar #4
12. oktober 2010 af bobop (Slettet)

Jeg takker


Skriv et svar til: fremskrivningsfaktor

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.