Dansk

Gyser historie!

12. oktober 2010 af Marianne271 (Slettet)

Hej, jeg har skrevet en gyser historie. Og jeg skal læse den op i klassen på torsdag. så jeg ville gerne vide om i ville hjælpe med at rette den eller skrive til mig hvordan jeg kan lave den uhyggeligere! Jeg skal læse den op så det gøre ikke så meget med stavefejlene. Her kommer den:

!Dødens gæst!

Det er en mørk stormfuld nat, det regner og tordner. En pige på 21 år går med krykker hen ad gaden. Da hun pludselig stopper, ved en stor 2 etagers lejlighed. Hun går hen til døren, og banker på. En pige på næsten samme år, åbner døren. Hun har nattøj på, som er lavet ud af lyserødt silke. "Hvem er du?" spørger pigen. "Jeg hedder Luna", siger pigen med krykker. "Og du hedder Malene ikke" spøger Luna, da pigen ikke svare. "Og du bor helt alene, i huset ikke?" siger Luna så. Malene bliver lidt bange og spørger hvad hun vil??". Du behøver ikke at blive bange" siger Luna for at berolige hende. "Jeg har set din artikel i avisen, om at du gerne ville have en til at bo sammen med dig" Siger luna. "Hvad siger Malene forvirret hvilken artikel. Jeg har ikke sat nogen artikel, ind i avisen". Luna er også blevet forvirret, "men du bor jo alene i huset. Kan jeg ikke bare få et værelse, jeg har ingen andre steder at gå siger Luna. Malene tøver lidt, men lukker så døren helt op så Luna kan komme ind. "Tak", siger Luna. og kommer ind med sin kuffert.


Malene viser Luna værelset hun skal være i. Bagefter skifter Luna sit tøj om til nattøj. Hun har blå bukser på og en t-skirt som er pink med Noget blåt i midten. Luna går ned for at se resten af huset. Malene er også nedeunder. Luna går rundt i huset, med sine krykker. "Bliver du nogensinde bange, for at bo helt alene her?" spørger hun så. "Der er da intet at være bange for" siger Malene. "Jo, spøgelser eller ånder" siger luna så. Pludselig ser hun en dør. "Det er mit værelse", siger Malene, da hun ser Luna kigge på døren til værelset. Luna går ind og ser et stort værelse med mørkerøde gardiner. Et fladskærms tv, en dobbeltseng og en masse andre seje ting. Malenes værelse er helt ryddet op. Luna vender sig om mod Malene og siger "ej, må jeg ikke få den her værelse". Malene ser lidt forskrækket ud, " Hvad, du kan ikke få mit værelse." "Ej, kom nuuu" beder Luna hende. "Neej, først tvinger du mig til at lade dig bo her, og så vil du overtage mit værelse. Nej det går ikke!". "Nej du forstår ikke, jeg har aldrig prøvet at have sådan et stort værelse" siger luna med en bedende stemme. Malene tøver lidt, " men okay" siger hun. "Jeg er ved at blive træt, så jeg burde hellere sove" siger Luna, mens hun holder døren for malene. og skubber hende ud. Malene vender sig om for at klage men Luna har allerede lukket døren.!


Malene begynder at gå op på sit nye værelse. Men standser da hun ser, at hendes vand-kande. Pludselig svæver, den hælder vand i et glas. Pludselig, begynder køkkenets tallerkener at svæve og de flyver rundt i rummet. Køleskabet åbner og lukker. og blenderen begynder at blende et eller andet. Malene går ind til et hjørne, og holder sig for ørene. Pludselig kommer Luna, med sine krykker. "Hvad forgår der" råber hun. Hun går hurtig gennem køkkenet, mens hun prøver at undgå tallerkenerne. og lukker for blenderen, pludselig stopper alt. Tallerkenerne falder på gulvet. og der bliver stille. Malene kigger op, og ser at inde i blenderen er der blod. Hun skriger, og kigger på Luna. "Hvad skete der" spørger Luna, mens hun går lidt tættere på. Malene bakker væk, og siger det dig der gør alt det her. Nej, hvad snakker du om. Du så selv at jeg kom fra mit værelse siger luna. Men hvem kan det ellers være der kun os to her. Medmindre du tog en anden med, da du kom ind. måske en ånd eller spøgelse" siger Mslene så. Hvad snakker du om siger Luna, helt ærlig jeg er træt af det her jeg går ind og sover. Når Luna er gået, beslutter Malene sig også for at gå. Men pludselig tænder tv´et. hun går hen til den, og ser noget utydeligt. Det er en uhyggelig pige i tv´et. Men forbindelsen er rigtig dårlig, så man kan ikke rigtig se. Malene ser pigen igen, hun skriger. Og Luna kommer pludselig fra sit værelse hurtig hen til hende. Hvad er det spørger hun. Det er hende, det er ånden i tv´et. Luna ser irreiteret, der er ingen ånd. Det er bare dårlig forbindelse, se nu skal jeg lave den siger hun mens hun går hen imod tv´et." Nej," råber Malene efter hende." Hun slår dig hjel" Men Luna ignorere hende. Malene følger efter Luna, og skubber hende væk fra tv´et. Ud af tv´et kommer en arm og tager fat om Malenes Hals. Luna rejser sig op, og tager sine krykker og slår på armen. Men der sker ikke noget, Hun går i panik, og slår så på tv, med sine krykker. Og armen forsvinder så.
Luna og Malene bakker væk fra tv´et. "Jeg sagde det jo" Siger Malene vi er ikke alene i huset. "Ja, du har ret, jeg bliver nød til at rejse." Ellers slår hun mig ihjel" siger luna. Nej!!!! siger Malene og holder Luna tilbage. Du må ikke rejse ellers slår hun mig ihjel. Og du har heller ikke nogen stede at tage hen siger Malene for at overbevise Luna. Ok siger luna, jeg bliver her til imorgen. De går begge op for at sove.


Midt om natten vågner Malene, da hun høre nogen græde. Hun går langsomt hen til døren, og begynder stille at gå ned hvor lyden kommer fra. Lyden kommer fra Lunas værelse. Malene åbner langsomt døren til hendes værelse. Indenfor står en pige med ryggen til, Malene tror det er Luna. Hun går forsigtigt hen til hende. Men pludselig falder en død piges lig over hende. Malene skriger, og lukker øjnene. Nå hun åbner dem står luna foran hende. "Malene" siger hun overrasket. Malene vender sig hurtigt om, og begynder at løbe. Vent, råber Luna efter hende, mens hun følger efter hende med sine krykker. Malene er løbet op til balkonen i huset. Hun glemmer at låse døren, efter sig og gemmer sig oppe ved et hjørne. Det regner og hun bliver helt gennemblødt. Luna kommer lidt efter med sine krykker, hun opdager hurtig hvor Malene har gemt sig. Hun går lidt tættere på malene. Men malene rejser sig hurtig og bakker hen imod balkonen lave hegn. "stop siger luna. Hold dig væk fra mig siger Malene. Luna prøver at overbevise, hende at hun ikke er en ånd eller noget. Pludselig falder ned fra balkonen hegnen hun havde støttet sig til var forsvundet.
Længere ned af Malenes hus høre to gamle mænd, Lunas skrig da hun faldt ned. De løber hen til hende. Hun har blod næsten over det hele på kroppen. Hjælp, Malene siger Luna til dem. og peger op mod balkonen. Der er ikke nogen der. siger den ene gamle mand. Der har ikke boet nogen i huset i 3 år. og det siges at huset er hjemsøgt!! Der faldt også 2 piger ned fra balkonen sidste år! siger den anden så. Luna forstår det ikke, hun kan helt tydelig se Malene på balkonen. Pludselig står 2 andre piger ved siden af hende. Det er det sidste hun ser før hun dør.
 

Efter et år, kommer en ny pige hen til huset og banker på døren. Luna og Malene åbner døren. Hej, jeg har læst jeres artikel. og er kommet for at bo sammen med jer... Malene og Luna ser på hinanden med et skummelt blik. Ja, bara kom ind siger Malene. Hun kommer ind og døren lukkes med en høj knirken....

Skriv gerne hvad i syntes om den ;)


Brugbart svar (1)

Svar #1
12. oktober 2010 af laura1234567 (Slettet)

 hmm jeg har en gyser historie du måske kan bruge ? det er en jeg har skrevent for noget tid side jeg kedet min og så da jeg godt kan lide at  skrive gyser så tænkte jeg hvorfor ik men det kan være du kan bruge den her kommer den::

<p class="MsoNormal" align="center" style="margin-top:12.0pt;margin-right:0cm; margin-bottom:12.0pt;margin-left:0cm;text-align:center;line-height:normal; background:white"><span style="font-size:10.0pt;font-family:"Verdana","sans-serif"; mso-fareast-font-family:"Times New Roman";mso-bidi-font-family:"Times New Roman"; color:#9C05F9;mso-fareast-language:DA">Kl. var 3 om morgenen. Jeg kunne ikke sove..

Jeg stod så op, og ledte efter min mobil. 1 besked..
#Sov nu!#
Whaat..?!
den var fra mor.. hvordan.. hvordan vidste hun at jeg var vågen..?
Jeg hørte ligepludselig skridt, og jeg lagde mig hurtigt ned!
døren åbnede med et knirk, og jeg turde ikke se hvem det var..
personen ragede i mine ting... min dyne blev ligepludselig flået af!
Jeg fik selvfølgelig et chock, og kiggede skræmt på personen.!
"Jeg sagde jo at du skulle sove!"
"Hvad.?!"
Jeg kunne mærke et slag i hovedet, og jeg blev bevidstløs.
(Skal lige siges, at der var mørkt i værelset, så "Jeg" kunne ikke se personen) XD

*****

Jeg vågnede ude på græsset.. der var stadig mørkt, og græsset havde en blålig farve.
da jeg var kommet til mig selv, kunne jeg se at jeg lå i haven. jeg gik hen imod hoved indgangen..

da jeg nåede derhen, så jeg noget underligt mørkerødt på håndtaget, og gøs..
jeg åbnede døren..

hele huset var i kaos. møbler var væltet, dørende var brækket op.. og, der stod en bag mig!
jeg blev helt stiv i kroppen, og kunne ikke tænke på andet end Screamfaces o_o
der var et eller andet der kildede mig i nakken, og en mega kold ånde ramte mig i hovedbunden.

*****

Jeg fik endu et slag i hovedet, og røg på gulvet - denne gang ikke bevidstløs, jeg lod som om..
Personen tog et skridt over mig, og mine øjne fulgte efter.

Personen tog min mors mobil frem.. og på en eller anden måde, gav det hele mening nu. Personen vendte sig imod mig, og jeg lagde hurtigt hovedet ned! jeg kunne høre et kameralyd, og se et blitzlys igennem øjenlågende. jeg kiggede forsigtigt op.. Personen skar sig selv med en kniv! blodet dryppede ned på mobilen, og jeg fik et chock og gispede ved synet af så meget blod.. personen hørte det!

*****

Jeg fik på en måde et flashback, og samtidig var jeg i den virkelig verden, som føltes mere som et mareridt..
først ser jeg mig selv ligge i sengen, og stirre, og spekulere hvad jeg skal lave denne dag.. jeg kan se at Personen har taget et skridt imod mig.. så ser jeg personen for mig, i soveværelset.. jeg forestiller mig hvordan han bar mig udenfor, måske myrdede mine forældre bagefter.. Jeg fik ligepludselig ondt i hovedet, og alt blev sløret.. det sidste jeg så var Personen.. det lignte faktisk en vampyr.. eller et spøgelse.. bare noget uhhygeligt.. det var som om man var havnet i en splatterfilm.. jeg gik ud med hvidt lys, der forsvandt..

*****

Jeg røg ind i en hel anden verden..
eller.. jeg svømte faktisk..
rundt omkring lå der døde lig, men de stirrede alle på mig..
hver gang jeg prøvede at svømme op på overfladen, sank jeg dybere ned..
jeg hørte stemmer der råbte efter hjælp.. og 1 af stemmerne lød velkendt..
der kom ligepludselig en stor bølge, og jeg vågnede!
jeg lå på gulvet i en slidt badeværelse.. der lå blod i hjørnerne, og blod der hvor mit hovede lå..
jeg havde en kraftig hovedpinde! så høre jeg det igen! den velkendte stemme der råber om hjælp, men der var mere gråd i den, denne gang!

jeg høre gråden om hjælp omme bag betonvæggen, og fandt hurtigt ud af, at der var et stort hul
i hjørnet! jeg listede, nærmest kravlede derhen o__O så høre jeg stemmer.. andre stemmer..
min mor lå på gulvet, og led! lidt længere henne, var der en sæk, der lå på en stol..
ligepludselig begyndte min mor at knurre og hoste på samme tid, imens hun sprællede!

*****

Hendes hud begyndte at boble, og der kom blod ud af hendes mund.!
Jeg gik helt amok og skreg op, og løbte hen til hende..!
i det samme høre jeg sækken larme, og jeg kigger derover..
det var ikke en sæk.. et tæppe.!
tæppen røg ned, og faren sad død med bobler i ansigtet og blod ud af munden - som moren..
hans mave begyndte at blive flået i, og den gik op..!
indvolden hang ud, og jeg skreg.. jeg skreg så højt at det stak i min hals...
farens øjne åbnede! de lyste med grønt skær! og stirrede målrettet imod mig!
jeg vil løbe! men jeg sad fast! mine arme stramte! da jeg kiggede på dem, holdt moderen fast, og stirrede igen med grønne øjne!
jeg rev forgaves, og faren kom tættere på! endelig kom jeg fri, og fik revet hånden i stykker!
men i samme øjeblik fik faren fat i mine bukser! jeg skreg! hans negle gik ned i min hud, og jeg rev igen! jeg kom fri igen - fik bukserne revet i stykker - og jeg blødte..

*****

Jeg haltede over til hullet jeg kom fra..
da jeg var noget derhen, prøvede jeg at finde en udgang..
der var kun et vindue - brædder med søm, og en hammer..
jeg udtænkte en plan..
jeg tog sømmende, brædderne, og hammeren, og begyndte at blockere hullet..
så chekkede jeg hvor langt ned der var fra vinduet af..
omk. 9 meter tror jeg.. men der var heldigvis vinduer på række ned, og det var desuden min eneste chance!

jeg begyndte at mærke efter det første vindue med foden.. da jeg kiggede var der for lang afstand..!
jeg prøvede at glide længere ned fra det vindue jeg sad på.. stadig lang afstand!
så kravlede jeg forsigtigt ud, imens jeg kun holdte fat med hænderne!
det var opgivende! jeg kunne stadig ikke mærke vindueskarmen!
jeg gav slip!

*****

jeg skulle til at skrige, men jeg ramte bare et halvt sekundt efter, vinduet nedenunder..
Jeg skyndte mig at gribe fat på vindueskarmen foroven. jeg kunne høre mine forældres knurren, og deres banken på brædderne..

Jeg blev svimmel. i det øjeblik jeg stod 8 meter over jorden, på en tynd vindueskarm, følte jeg mig skrøbelig, sårbar, og døende på en gang.. jeg fik endu et flashback, hvor jeg så Personen i øjnene igen.. uden jeg viste det, gav jeg slip med den ene hånd, men da det begyndte at stramme i den anden, kom jeg tilbage til den virkelige verden! jeg kiggede ind af det vindue jeg nu stod på..

"ARGGHHHH!!"

En eller anden sindsyg person sprættede levende mennesker op, imens de var bundet til væggen!
jeg kunne ikke lade vær med at tænke på, hvorfor jeg ikke havde hørt deres skrig før!
men som sagt, hørte personen mig, og jeg havde ikke så meget at gribe fat i, for at komme ned til næste vindue.. personen var noget hen til mig.. han havde en eller anden Ishockey maske på, fyldt med blod .. Jeg stirrede bare på ham!
han tog masken af!!

*****

Personen havde røde øjne, men ingen farve udenom..
der var blod ud af hans mund, og han var blegskindet.. præcist den person jeg så i starten af mareridtet.. han drejede hovedet på skrå, og blottede tænder.. og.. han skubbede mig, og jeg faldt 8 meter ned.. det var i sig selv på det tidspunkt, at jeg - 1 cm fra jorden - tænkte på hvad der egentligt skete.. jeg gik i sort..

Jeg vågnede i et slags beton fængsel, og de første tanker der røg igennem hovedet, var at jeg overlevede faldet! udover det, havde jeg også giga smerter i benet, som var brækket..

- nu sidder jeg her, og har ikke meget håb.. (Læg godt mærke til, at historien har været i datid, før nu ^^)
Mit hovede bløder bagfra, jeg har små rifter i ansigtet - også store, nu hvor jeg mærker efter - og min knogle stikker ud i benet, med blod.. jeg har ingen smerte, jeg er følelsesløs, og jeg er sikkert snart død.. jeg tænker ikke, da det vil være unyttigt.. allivel tænker jeg.. jeg tænker på det jeg har gennemgået... en mobil bliver smidt ind, til fængslet.. jeg kigger på billederne derinde.. det var min mors mobil, det kunne jeg allerede genkende på billederne! mig og hende da jeg var lille, mig og hende da jeg var større, mig og hende fra nogle dage siden.. jeg begyndte at græde... men en Person afbrød min gråd<span style="font-size:8.5pt;font-family:"Verdana","sans-serif"; mso-fareast-font-family:"Times New Roman";mso-bidi-font-family:"Times New Roman"; color:#545454;mso-fareast-language:DA"></o:p>


Svar #2
12. oktober 2010 af Marianne271 (Slettet)

God historie

men jeg vil hellere lave en selv og være stolt over det end at tag en andens ;)


Brugbart svar (0)

Svar #3
12. oktober 2010 af laura1234567 (Slettet)

 ok det er iorden det var også bare en mulighed :)


Svar #4
12. oktober 2010 af Marianne271 (Slettet)

Ok men tak alligevel...

Andre der har ideér til at gøre min historie bedre?


Brugbart svar (0)

Svar #5
12. oktober 2010 af kankitolar (Slettet)

Heej vil lige spørger ... Hvad for nogle genre kan man give til et terror historie?


Brugbart svar (0)

Svar #6
13. oktober 2010 af imsocoollike (Slettet)

Hello you!
Jeg synes, at det er nogenlunde godt skrevet. (:  - Specielt de sidste 3 linjer er faktisk rigtig gode!

Dog virker afsnittet hvor Malene vågner om natten MEGET urealistisk. For det første ville hun jo vide, at det ikke var Lunas skikkelse, hun kunne se ude på gangen - da Luna har krykker.
Dét med at Malene "glemmer at låse døren", virker også lidt dumt at skrive - eftersom der vel ikke er nogen grund til at låse efter sig, og det vel egentligt er meningen, at Luna skal følge efter hende?
Og sidst... Da Luna ligger "med blod over næsten hele kroppen" og er ved at dø, tror jeg måske ikke liiige, at det mest sandsynlige man ville gøre, var at begynde at fortælle husets historie...

Jeg håber ikke, at det er al for slem kritik for dig.
Brug det eller ej; det er bare min mening (:
Pøj med det!


Svar #7
13. oktober 2010 af Marianne271 (Slettet)

Det med krykkerne er menningen, for man skal lægge mærke til at det er en anden og ikke luna!

Malene tror det er Luna!!

Jeg laver om på det med at hun glemmer med at låse efter sig.

Og det sidste syntes jeg er smart såå ;)

 taak for hjælpen ;)

andre der vil hjælpe


Brugbart svar (0)

Svar #8
16. juni 2012 af isa555 (Slettet)

Hej Laura1234567, jeg ville spørger dig om jeg kan bruge din historie, og hvis jeg kan, kan du så ikke slette den, vil nødig have min lærer skal finde den:D?

 


Brugbart svar (1)

Svar #9
16. juni 2012 af imsocoollike (Slettet)

#8
Wow.. skriv dog din egen stil i stedet! Du er kun 12, det er kræftedeme for tidligt at starte med at snyde i skolen - og så med noget så simpelt som at opdigte en historie!
Der er intet galt i at få inspiration af andre, men direkte at skrive af, er fandeme det laveste at gøre..


Brugbart svar (0)

Svar #10
23. oktober 2012 af lilgirl (Slettet)

hej med dig

 

jeg har læste din historie jeg blev lidt forvirret fordi første når du starter historien skriven du i nutid efter skriver du datid bagefter skriver du med jeg fortæller derefter skriver du med 3person og også det med at hun siger (Jeg hedder Luna", siger pigen med krykker Og du hedder Malene ikke spørger luna) hvordan kan luna vid at hun hedder malene og hvorfor er det så vigtigt at vide hun har krykker? det for stå jeg seriøst ikke men udover det syntes jeg det en rigtige god historie og overskriften er rigtige god så du har virkeliget gjordt et rigtige stor strykke job :-) smukt job

 

 

mvh lilgirl


Skriv et svar til: Gyser historie!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.