Matematik

44000 km2 = SxS

12. oktober 2010 af LucaKrarup (Slettet) - Niveau: 9. klasse

 hvordan finder jeg siderne på en kvadrat, når jeg har arealet(44000 km2)


Brugbart svar (0)

Svar #1
12. oktober 2010 af Andersen11 (Slettet)

s = √(44000km2) = (√44000) km


Svar #2
12. oktober 2010 af LucaKrarup (Slettet)

 tusind tak :-)


Skriv et svar til: 44000 km2 = SxS

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.