Matematik

kurs med italienske lire

13. oktober 2010 af nannakildegaard (Slettet)

Kusren på italienske lire er 0.65 kr.

Hvor mange Lire kan man få for 1300 kr.

- Mener man skal lave en ligning eller noget men er ikke helt sikker på hvordan den skal se ud

På forhånd tak for hjælpen


Brugbart svar (0)

Svar #1
13. oktober 2010 af marie3 (Slettet)

Det er meget nemt at finde ud af det

Du siger bare 0,65*1300= 845kr


Svar #2
13. oktober 2010 af nannakildegaard (Slettet)

 nej det er da ikke rigtigt?.

- skal finde ud af hvor mange Lire jeg kan få ikke kr.

- Men tror jeg har svaret..

man finder ud af hvor meget en lire koster altså: 0.65/100= 0.0065

Så dividere du 1300 med 0.0065 altså: 1300/0.0065= 200000 lire :D

synes det virker mere rigtigt eller? :)


Skriv et svar til: kurs med italienske lire

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.