Virksomhedsøkonomi (VØ el. EØ)

Jamen det ser så let ud ???

13. oktober 2010 af Michelle2010 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Opgaven:

'Betalingsbeløbet' er kr. 74.589. Der er opnået en kontantrabat på 2 %. Hvad var Fakturabeløbet ?

Jeg kan bare ikke greje den :(

Er der en der kan lære mig hvordan den opgave skal løses?

På forhånd tak

Henning
 


Brugbart svar (2)

Svar #1
13. oktober 2010 af ramme2 (Slettet)

nn


Svar #2
13. oktober 2010 af Michelle2010 (Slettet)

Hej ramme2

Første gang at jeg benytter dette forum.

Om jeg forstår dit svar rigtigt, så er det

nn

nn er for mig 'no name', så skal jeg forstå dit svar således, at nit spørgsmål ikke kan besvares?

Vh Henning


Brugbart svar (2)

Svar #3
13. oktober 2010 af mathon

                     Fakturabeløb = (74.589 kr) / 0,98 =


Brugbart svar (2)

Svar #4
13. oktober 2010 af ramme2 (Slettet)

Nej jeg opgav og slettede mit indslag, da jeg regnede efter ud af, at mit første indfald ikke var rigtigt. Man må ikke bare skrive ingenting, når man ændrer i det man allerede har skrevet, derfor denne underlige forkortelse. 

Men jeg ser at du har fået svar. Det rigtige svar var egentligt ret enkelt.


Svar #5
13. oktober 2010 af Michelle2010 (Slettet)

Hej de herrer!

Tak skal I have.

Det var jo enkelt - men - måske lidt for enkelt? Der må jo ikke tages kontantrabat af moms, så det gør det jo lidt mere vanskeligt at skulle regne baglæns.

Tak for interessen!

Vh  Henning


Brugbart svar (2)

Svar #6
13. oktober 2010 af mathon

             F·0,98 + F·0,25 = (74.589 kr)

             F(0,98 + 0,25) = (74.589 kr)

             F·1,23 = (74.589 kr)

             F = (74.589 kr) /1,23 = 60.641,46


Svar #7
15. oktober 2010 af Michelle2010 (Slettet)

Hej Maraton

Tak for dit svar.Da det for mig ser ud som om de 'lander' på et resultat, hvor

Fakturabeløbet er lavere end Betalingsbeløbet, som kan den jo ikke være rigtig, da rabatten på de 2% gerne skulle medføre, at vi skal betale mindre end Fakturabeløbet.

Venlig hilsen Henning


Skriv et svar til: Jamen det ser så let ud ???

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.