Matematik

Ligning

13. oktober 2010 af JustMyName (Slettet)

 (x^2 * x^-3)/x 


Brugbart svar (0)

Svar #1
13. oktober 2010 af NejTilSvampe

Det er ikke en ligning, men:

 x^2*x^-3 = x^-1

x^-1 / x = x^-1 * x^-1 = x^-2


Brugbart svar (0)

Svar #2
14. oktober 2010 af mette48 (Slettet)

(x2*x-3)/x

an*ap=a(n+p)

a-n=1/an

det kan nok hjælpe dig videre


Skriv et svar til: Ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.