Kemi

pH

13. oktober 2010 af Vandflyveren (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Hej

Håber der er nogen der kan hjælpe :)

Bestem pH for en puffer opløsning med [NH3] = 0.08 M og [NH4Cl] = 0.15 M


Brugbart svar (0)

Svar #1
13. oktober 2010 af bolani (Slettet)

udnyt Pufferligningen

pH = pKs + log (Cs/Cb)


Skriv et svar til: pH

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.