Matematik

MATEMATIK C-NIVEAU: V(t) = 800.(t2-20.t + 100)

14. oktober 2010 af helpmehelpyou (Slettet) - Niveau: C-niveau

Kunne I forklar mig hvordan jeg regne de følgende opgaver ud?
- har simpelthen givet op.
 

Værdien af en brugt bil af et bestemt mærke er beskrevet ved forskriften
V(t) = 800.(t2-20.t + 100)
hvor t er tiden i år efter købet af bilen. Modellen gælder for
a) Er funktion voksende eller aftagende?

b) Hvad er bilens nyvognsværdi?


c) Hvornår er bilens værdi nul?
 

- på forhånd, tak gutter.
much love!


Brugbart svar (0)

Svar #1
14. oktober 2010 af hvadmeddet (Slettet)

Er modellen givet ved følgende?

I givet fald gælder modellen nok for 0≤x≤10.

a) Se på V'(t), er det positivt eller negativt for t i det ønskede område.

b) V(0)

c) Løs V(t)=0 med hensyn til t.


Svar #2
14. oktober 2010 af helpmehelpyou (Slettet)

Ja det er den.

- Jeg er virkelig ked af at sige det her, men jeg forstår ikke rigtig dit svar :/


Skriv et svar til: MATEMATIK C-NIVEAU: V(t) = 800.(t2-20.t + 100)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.