Matematik

Variable sammenhæng

15. oktober 2010 af Kristina0 (Slettet) - Niveau: A-niveau

I en bestemt type lukket kasse skal længden være 2 gange bredden, og højden skal være 0,4 gange bredden.
Bestem kassens overfladeareal udtrykt ved bredden.

hvordan løser jeg denne opgave, formlen for overflade areal er O= 2*(l*h+h*b+b*l)


Brugbart svar (0)

Svar #1
15. oktober 2010 af Tanard (Slettet)

Du siger længden (l) er lig 2 gange bredden dvs: l = 2b

og højden (h) er lig 0.4 gange bredden dvs: h = 0.4b


2b og 0.4b indsat på henholdsvis "l" og "h" pladser.

O=2*(2b*0.4b + 0.4b*b + b*2b)


Så kan du selv få lov til at reducere :)
 


Svar #2
15. oktober 2010 af Kristina0 (Slettet)

Rigtig mange tak for hjælpen :)


Svar #3
15. oktober 2010 af Kristina0 (Slettet)

er resultatet

O=9,6b2


Brugbart svar (0)

Svar #4
15. oktober 2010 af Andersen11 (Slettet)

#3

Det er ikke rigtigt. Ifølge #1 er

O = 2·(2·0,4 + 0,4 + 2)b2 = 2·(0,8 + 0,4 +2)b2 = 2·3,2·b2 = 6,4·b2


Svar #5
16. oktober 2010 af Kristina0 (Slettet)

ja det rigtig jeg kom til at taste forkert :) tak


Skriv et svar til: Variable sammenhæng

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.